Brynäs IF

724902 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #203905

Sv: Rädda Brynäs !
Det finns väl egentligen inget att säga som inte redan sagts. Det är flera här som har varit inne på att den tunna trupp Brynäs har den här säsongen (ett problem som förvärrats av alla långtidsskadorna) resulterat i att med sådär 40 omgångar spelade så är gubbarna trötta. Man krigar och sliter men får ingen utdelning, resultat frustration. Det är många här som har sagt att man kan inte köra en ES-säsong på tre femmor plus några extragubbar. Jag har drivit den tesen sen augusti.

Min stora oro nu är att man inte kommer att klara kvalserien. De lag vi kommer att möta (trodde aldrig jag skulle behöva skriva om Brynäs i kvalserien men there we are) får absolut inte underskattas. Vu bör förstås, men det finns absolut inga garantier för det. Och förlorar vi ES-kontraktet så kan ni räkna ut vad det betyder i termer av att kunna behålla intressanta spelare och att värva nya. Hennings strategi att kvalserien ska ge pengar i kassan är verkligt högt spel.

Vilken kamp att vara Brynäsare denna säsong. Samma sunkiga baksmällakänsla i huvudet idag som efter Mif-matchen. Det är bara deprimerande.
Kommentera