Brynäs IF

725265 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #204074

Sv: ÅRETS FLOPPVÄRVNING!!!!
Det var en tung förlust igår och jag tror nu att det blir kval, men vilket kval sen... Tänk att få möta Skellefteå, Löven, Rögle (Melins lag), Hammarby m.fl?
Fan va kul det kan bli... Visst vi kan ju åka ner men jag tror inte det, Brynäs och Linköping får vila ca: 3 veckor efter grunserien är slutspelad och allsvenska lagen får väl vila i 3-4 dagar.
Så brynäs får vila ganska länge å får då ta igen sig efter en hård sereilunk med många tuffa matcher och kanske få tillbaka skadade spelare (Soling mhh?).

Sen det här med målvaktsfrågan, varken Jamie eller Johan är tillräckligt bra för att vara en 1:e målvakt, Ram släpper för många onödiga returer och Apen är för ojämn i sitt spel.
Tycker själv att unge herr Jocke Lundström borde få chansen nån match inna grunserien är slut, det är ju ändå han som kommer (får vi hoppas) ta över målvaktspaden om någon säsong.
Så låt han få chansen iallafall 1 match...
Sen så tycker jag att man varken skriver nytt kontrakt med Jamie (tror inte heller han vill spela i Bif nästa säsong med det dåliga spelet som de har spelat i år-han är ju ändå kanadick) eller med Johan utan man släpper båda fri och låter herr Lundström komma in i målvaktspaden som 2:e kepper och hittar antingen en jäkligt duktig svensk målis enller en finländare som jagh anser har dom bästa målvakterna i europa.
Visst vBrynäs gör inte så många mål men det är de defensiva som det brister därför måste sk (sportchefen senare) hitta någon ny 1:e målvakt och några nya backar som är jäkligt bra och vill spela i brynäs. Ta bort som jag sa båda målvakterna och minst 3 backar och värva nya duktiga och säkra istället, sen så kan de värva någon målskytt tillsammans med Soling och våga satsa på juniorerna (seniorerna me)....
Kommentera