Brynäs IF

725265 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #206198

Sv: Djurgårdens IF-Brynäs IF
lucky luke: Angående Brynäs styrelsemöte så vet jag ärligt talat inte vad du svamlar om. Vitsen med ett möte av denna karaktär är väl just att sondera terrängen och se vilka alternativ och ideer som finns att jobba med. Men du kanske hellre hade sett att man tagit ett förhastat beslut rörande föreningens framtid direkt efter första mötet? Ett beslut som förmodligen dessutom är ett av de viktigaste i klubbens historia. Väldigt begåvat.....
Det kan väl knappast ha undgått styrelse och ledning att det krävs förändringar lite här och där för att få skutan på rätt köl. Detta möte visar väl iaf att processen startat upp, gott så.
Det viktiga är att valberedningen får fram tillräckligt många gångbara alternativ. Med tanke på alla synpunkter enbart här på HS så är jag övertygad om att det inte skall bli några problem.
Allt detta är naturligtvis viktiga saker men det allt överskuggande i dagsläget är ändå att vi måste få igång grabbarna inför ett eventuellt kvalspel. Breaket i höstas och GP:s entré gjorde ju susen. Då fick ju killarna visa vad dom verkligen kan när allt var normalt, långtidsskadorna till trots, nota bene. Ett liknande break
(SHG) och VPL:s medicin, dvs börja om med försvarsspelet, spela enkelt och sikta på 0-0 i första hand, kanske gör susen.
En sista kraftansträngning i morgon mot Löfbergs "sumprunkare",
med 3 pinnar (helst), samtidigt som Rödörnarna trycker dit Rödhökarna och hoppet lever vidare.
Var för övrigt till Globen ikväll och beskådade Malmö´s blivande
motståndare i KS. Skellefteå ngt mer konstruktivt än Hammarby tycker jag, påminde lite om vår spelstil (inte i nuläget, alltså).
Spelande, ngt lättviktiga backar, som fick problem när dom fick press av det ganska tunga Hammarbylaget. Visst blev jag positivt överraskad av spelet, trodde faktiskt att det skulle vara sämre.
Spelkvaliten skiftade dock en hel del under matchen, mkt hakningar som domare Morgan Johansson dock släppte många gånger. Sista 15 minuterna var det dock mycket Hawaii-lir från båda håll, orsak trötthet, helt klart. Ganska bra tempo, dock ej riktigt i ES-klass. Oroa er inte Malmöiter, ni fixar detta....
Kommentera