Brynäs IF

725265 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #207187

Sv: Djurgårdens IF-Brynäs IF
Huge: Ja styrelsen är ju känd för begåvade beslut den här säsongen, eller hur?
-Budgeterat fel på fem miljoner.
-Anställt tidigare ordf som klubbdirektör, bara för att vice ordf var så dj...a kåt på ordf-stolen, en viss misstanke borde man ha mot en som ryktet säger fick sluta på HSB med två årslöner, eller hur?
-Nu får, medan styrelsen leker med bollar i luften, Bäckis & Co planera för nästa säsong och dom känner vi väl väldigt stort förtroende för, eller hur?
-Tror du att det finns en handlingsplan för KS färdig, tror du att det finns en färdig handlingsplan för, vilket gud förbjude, allsvenskan. Enligt IFK Norrköpings marknadschef är dom första 48 timmarna efter KS:s slut akut viktiga för framtiden, helt avgörande - han gjorde studiebesök hos lag som varit i kris bl a Leksand!
-Med bl a detta som grund anser jag att läget är mer bekymmersamt än du verkar tro eller vill tro! Läs P Wennmans avrättningskrönika i Aftonbladet idag - karln har ju rätt, läget är hur akut som helst! Jag har följt laget sedan 37 år och kan bara hålla med! Nedgången började markant 17 januari 2001, varför och varför har inget gjorts? Jag är av den åsikten att den här styrelsen är handlingsförlamad - hur skall exvis Bergs ja-sägarfalang bete sig när ingen talar om hur dom skall rösta, pappa är ju borta - med duktigt, kunnigt och insatt folk i styrelsen behöver inte ett snabbt beslut vara förhastat! Åtgärder att ta till: adjungerade ledamöter med kompetens (att föredra), snabbinkallat extra årsmöte (mindre bra, tidskrävande) mm. Ordna på stört en tillförordnad Elitkommitté av den expertis som finns i Gävle, som säkert inte vill annat än hjälpa den gamla damen
-Att raljera över Mif kallar jag mindre begåvat.
-Hopp finns om Brynäs kan återupprepa spelet från dagens andra period i de 21 perioder som återstår av årets elitserie, Jag vill avsluta med något positivt: NYLANDER, N DANIELSSON, JOBS
PS låt fler juniorer, vår framtid, spela när di gamle inte orkar eller inte förmår! DS
Kommentera