Brynäs IF

723300 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2100242

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
Brynäs Forever : Finns mycket att jobba på.
1) vi har inte råd med spelare vars enda bidrag är i special teams. Alltså förpassa Alcen och Nicky D till läktaren. Hårt men laget före jaget. Jag gillar deras tjurskallighet men tiden har tyvärr sprungit ifrån dem.
2) även fast de yngre spelarna inte har kylan och skickligheten än så bidrar de med energi vilket, med ett par undantag, saknas i dagens lag. Låt Kvist, Gunler och Ljungkrantz starta. Gärna med Birgersson som inhoppare (när han är tillbaka).
3) Rödin/Scott fungerar inte alls för närvarande. Låt de spela andrafiolen ett tag för att minska pressen på dem.
4) Låt Hedberg ersätta Söderström fullt ut. Den enda backen f.n. som faktiskt kan driva upp pucken i anfallszon med kontroll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
Huss: Håller med i dina punkter. Tycker man kan se att många spelare inte hinner med, särskilt i forecheckingen. De kommer inte tillräckligt nära för att kunna sitta in en press, de är för långsamma. När spelarna hamnar i mellanhand i forecheckingen är det enkelt att spela sig ur den och få till bra anfall, och det blir långt mellan lagdelarna. Sättet som Brynäs försöker spela på passar ju inte det här spelarmaterialet, såvida man inte gör några stora spelarförändringar.
Kommentera