Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2113457

Sv: A propósito de nada
Jacke08: ”Innerst inne gillar vi ju Leksand(jag i alla fall) för det är ju bästa matcherna på hela säsongen apropå publikstämning..”

Skämtar du eller? Långtifrån bland de bästa matcherna på säsongen, vem fan bryr sig om publikstämningen när det är oerhört slött på isen.
Leksand har alltid ett ruttet lag (kanske undantag i år) och blir aldrig några bra tighta matcher när vi möter dem. En vinst för mig mot leksand är typ lika betydelsefull som en bortavinst mot oskarshamn en tisdagkväll en regnig dag i oktober- det är jävligt skönt att man inte förlorar mot ett sådant sunket gäng!
Vinsten i sig är ingen jättetriumf och inte i närheten av lika skön som en vinst i en jävligt tight match mot färjestad, luleå eller frölunda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Rödin1912: Skämtar inte. Utan att vara nedlåtande så gissar jag att du inte är så gammal(?). Jag menar att du troligen inte upplevt matcherna mot Leksand genom flera decennier som jag och många andra gjort. Har jag rätt?🙂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Rödin1912: Leksands klassiska kollapser i kvalserier har varit en viktig orsak till varför Brynäs har lyckats stanna kvar i SHL varje säsong under 2000-talet, de tjänsterna tackar jag Leksand för. Annars är det inte särskilt bra för Brynäs att ha Leksand uppe eftersom de i mångt och mycket har samma upptagningsområde bland spelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Rödin1912: Senaste åren sitter jag mest och skäms över Brynäs avsaknad av kvalitet oavsett motstånd.
Kommentera