Brynäs IF

723327 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2113935

Sv: A propósito de nada
Lite märklig situation för att prestera.
Måste vara enormt svårt att dels ligga på gränsen, men framförallt hitta det i ögonblicket som man först kliver ut på isen.

”Rödin medger att han spelar som bäst med det där adrenalinet pumpande i kroppen. Och att ligga på gränsen.

– Jo, men det tycker jag nog. Jag tycker att ofta så är det en hårfin linje. Jag tycker att jag spelar bättre när jag är lite förbannad. Sedan ska man väl inte kliva över. Någonstans borde jag ligga runt den linjen. Vara lite förbannad hela tiden nästan.”

Sen kanske det är och har varit lite som några av oss gissat:

” Totalt sett har Anton Rödin gjort 13 poäng (3 mål, 10 assist) på 16 matcher och är näst bäst i laget. Men han hymlar inte om att fotoperationerna har påverkat hans spel.

– Jo, men det gjorde det så klart. Jag tyckte att jag kom in i det bra i början. Första matcherna går man nästan bara på ruset och adrenalinet. Sedan så kom verkligheten ikapp lite för mig. Och efter ett tag fick jag det ändå att vända om man säger.”
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag förstår att det finns skillnader i ekonomiska konstruktioner mellan klubbarna men...

Malmö har som mål att nå nollresultat...
Växjö siktar på +-0 i år...

Vad är det som gör att Brynäs prognos just nu ligger på 29 miljoner back? Det är absurt... Hade det skiljt ett par, tre kanske fyra miljoner men... TJUGONIO(??????)

Har det med ägande av arenan att göra? Skulle inte Gävle kommun kunna ta över arenan under ett par år? Alltså ett tvåårigt hyresavtal...typ... Jag bara spånar här för dessa skillnader klubbarna emellan är chockerande stora...
Kommentera