Brynäs IF

723728 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2166045

Sv: A propósito de nada
Axle San: lyssnade ni på Sanny och Hökens podd senast när de pratade om backtränare och hur viktig den är när backar skall välja klubb. Förr ställde man bara random snubbe i båset som andretränare men numera brukar andretränaren coacha backarna och är väldigt viktig. Backar kollar mycket på vilken backtränare klubbarna har och väljer en ofta klubb som har en backtränare som de tror kan vara bra för deras utveckling.
Hur många backar tror ni lockas av att få Michael Holmström som tränare?
Brynäs måste stäppa upp på alla fronter och det här är förstås en väldigt viktig punkt.
Brynäs försvarsspel har ju varit haveri under åren Holmström stått i båset.

Hedberg skulle förmodligen må bra av en riktigt bra backtränare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: håller med dig till stor del, men tror att vi har haft problem på baksidan oavsett. Vi har skaffat backar som är stöpt i samma form (8, 2,,7) sen haft kvar 11 tur att 15 kom in och att 9 klivit fram, sen grymt att 74 kom in i laget. Det är nog ett större problem hur man har signat backar som inte passar in i det spel Brynäs vill spela.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Holmqvist heter han...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Vem är Michael Holmström?

En intressant observation är att Malmö plockar en tränartalang från Almtuna. Han finns (fanns) alltså inom pendlingsavstånd till Gavlerinken. Samtidigt är det svårt att få vissa jobb i Brynäs om man inte har spelat 500+ matcher för herrlaget.
Kommentera