Brynäs IF

725202 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #218492

Sv: Rädda Brynäs !
74050: Vi är inte i KS riktigt ännu. Vinst i morgon samtidigt som Malmö förlorar och det blir nerv igen (även om det ser mörkt ut, det kan jag hålla med om)
Sjödda, Anger och Miettinen spelade 0-3 igår, Janne hade 0-0, därför skall man nog inte vara för hård mot vår kapten.
Alla vet nog med sig att man gjort ett bottennapp. Kanske spelet släpper en aning redan i morgon då man ju inte har ngt att förlora egentligen. Visst är det kul att juniorerna kommer in och tar för sig, men dom skall heller inte överskattas för mycket i en sådan här match. Dom kan gå in och smälla på, och visst ser det friskt ut.
Dom har å andra sidan inte ngt större ansvar när dom kommer in, ingen begär att dom ska uträtta några stordåd. Deras entusiasm tyckar man ju iofs skulle smitta av sig på de andra, men så var tydligen inte fallet igår. Vårt spelarmatierials status för tillfället är ganska nedgånget och det gäller nu att få igång spelarna inför den troliga KS. Lite vila och träning samt några bra träningsmatcher gör nog susen tror jag. Så dåliga som vi var igår är vi ju inte normalt. Tyvärr så får vi nu betala för Eskoäventyret.
Djoos idiotförklaring av Eskos spelideer, främst applicerat på vårt lag, är nog kärnan i hela resonemanget om varför det gått som det gått i år.
Gjort är dock gjort, och ingen ide att hänga läpp för detta just nu.
Det är bara att blicka framåt. Inget nytt om Soling, förresten?
Lill-janne påstod att han såg vass ut i TV3 häromdan, i ngn form av skotttävling....
Kommentera