Brynäs IF

723269 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2187487

Sv: A propósito de nada
Hockeyguru: Antingen försöker du att medvetet spela dum eller så ÄR du helt enkelt bara bakom flötet. Undrar vad som är värst...

Det spelar ingen roll vilket lag vi talar om eller var dom ligger eller har legat i tabellen när diskussionen om att stänga ner ligan startade och sen har fortgått.
Det handlar om de ologiska beslut som ansvariga har tagit och inget annat.

Förra säsongen stängde man ner allting och beslöt att inget lag varken skulle gå upp eller ramla ur. Det gjorde man bl.a med motiveringen att Coronan skulle kunna bidra till orättvisa sportsliga förhållanden när seriespelet skulle avgöras.

När man sen går in i nuvarande säsong och man hade fått en betydligt klarare bild kring hur allvarligt Coronan rent sportsligt skulle kunna påverka denna säsong, ja då beslutar man sig helt plötsligt för att bara köra på som vanligt och strunta totalt i Coronans ev konsekvenser vad gäller rättvisa sportsliga förutsättningar för lagen i ligan.

Du kanske tycker att det låter som ett logiskt resonemang/beslut och då får det stå för dig.

Debatten handlar mao inte om var nånstans i tabellen du har legat, dvs om du redan varit klar för kvalspel eller inte, den gäller ansvarigas märkliga och ologiska beslut och inget annat.
I övrigt kan jag upplysa dig om att du och ditt eget Timrå också hade suttit och krävt stängd liga ifall ni hade harvat nere i botten av AS och riskerat att ramla ur den serien.

Svårare än så är det nog inte min vän...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Precis, det är inkonsekvensen som är det märkliga. Corona hade ju knappt kommit hit motsvarande period förra året i jämförelse med vad vi nu upplever. Men framförallt stör jag mig på att man går in och pillar i degraderingssystemet och att båda lagen helt plötsligt inte har chans att spela sig kvar,. Ingen hade väl tagit illa vid sig om ett system som fungerat under så många år även tillämpas även denna säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Fast fortfarande nej, nej, nej och återigen nej. Jag hade aldrig stått och sagt att vi ska stänga HA om Timrå ligger i botten pga corona
Kommentera