Brynäs IF

723332 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2189429

Sv: A propósito de nada
Många här inne är så oerhört styrda av resultatet nu. Brynäs har varit bättre den här perioden och med lite medstuds hade man likat gärna kunna leda med ett par mål nu. Så märkligt att ha inställningen att allt är skit när spelet faktiskt ser rätt bra ut.

Rodrigo:
Håller helt med. Alla chanser att göra ett mål till. Ett skitmål i PP. Men vi stå lite väl stilla i BP som vanligt. Men det värsta är att det är för lojt. Det kan ju visa på att de är avslappade menar avslappnad för man inte vara. Bänka deaschen en stund å sätt in nr 14 istället.