Brynäs IF

724902 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #221491

Sv: Rädda Brynäs !
65 Selander: Jag skäms nästan för att jag inte tog tag i detta redan i höstas åt er. Men det var ingen som ville utnyttja min speciella fingertoppskänsla för just kvalseriehockey. Ett gäng lallare är vad ni har varit under denna säsong. Lall on!

Givetvis ställer jag nu upp och styr upp det hela så att inte det hela går överstyr med ett gäng bångstyriga Gävlar. Trots allt så får man räkna in er till kategorin "Ni kan inte allt om hockey trots att ni tror det endel utav er ibland" - Självklart så är det en heldel att planera för ett lyckat resultat i kvalserien.

Numero uno * Kvalseriepollisar på - inget lallslutspelsskägg duger här inte. Rediga pollisar skareva - börja odla pådirekten!

2) Börja redan nu att dricka alkoholhaltiga drycker för att motverka eventuella kvalångestattacker. Öl - Wirre - Rö´tjut allt som rinner ner för strupen är bra att ha.

3) Ett paket Cipramil i bakfickan är bra att ha i fall att.

4) Sitt alltid ner i bussen på väg till match.

5) Stå - spring - ligg ner i bussen påväg hem, bara att välja men sitt helst inte då detta skapar onormal tankeverksamhet hos de Cipramilknaprande personerna.

6) Gör det ni är bra på - stötta ert lag till 110%

That´s all for now folks!
Kommentera