Brynäs IF

725906 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2252881

Sv: A propósito de nada
Asterix: Håller med! Vad är det som gör att man tror på läget år ut o år in. Har de själva en övertro på sig själva? Är vår första lina egentligen en andra osv. Har de svårt att fatta en taktik pga sin övertro på sin egen kapacitet?
Avsaknaden av bra uppspel från backar är ju uppenbart. Klent mv spel och att vi inte här spelare som sätter våra bra lägen. Förra året skapa vi väldigt dåligt med lägen ..nu skapar vi men har egentligen bara Rödin som gör mål. In med två tre nya så hierarkin ändras o en högre kravbild
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Om man inte kommer till rätta med grundproblemet hjälper inga spelarrekryteringar i världen. Vi har bytt tränare i parti och minut nu är det dags att bänka alla som inte följer spelplanen och kämpar hårt. Hellre en lojal och taggad j20 än en överbetald diva som slöar runt i sin egen förträfflighet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ok, dagen efter så väljer jag att se det såhär:

- vi gjorde en ruggigt dålig insats mot bottenlaget Tik.
- vi gjorde en (med våra mått mätt) riktgt stark insats mot mästarlaget Växjö.

Detta inom loppet av några dagar. Vi har blandat och gett denna säsongen. Ibland skapligt bra och ibland sämre, typiskt bottenlagshockey.

Vi bör ha användning av Emil i PP, och vi bör ha anbändning för Dima vart som helst. Loppet är inte kört ännu. 1pinne upp till Mif och lhc på play-in och bara 3p ipp till fbk på 9e plats. En bra back in och det ser inte nattsvart ut?

Vi behöver även lite medstuds och flyt! 3-4raka treor skukle göra underverk för grabbarnas psyke.

Det gäller stt hålla undan 2lag bakom och hittils, peppar, peppar så gör vi det!

Trevlig dag!
Kommentera