Brynäs IF

723355 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2263096

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Tycker det blir tydligare och tydligare att det är Manner som kör en enmansshow i Brynäs just nu. Alcén gör som han säger helt enkelt. Många bra och vettiga beslut har tagits senaste tiden, men jag avvaktar med att hylla Alcén som sportchef. Rätt som det är så försvinner Manner från vår klubb och då blir det intressant att se Alcén få bekänna färg. Vi såg ju hur Bengtzén kraschlandade totalt när Bulan lämnade oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
By the way soffcoacher. Åk till arenan. Köp en biljett relativt långt ned. Man har glömt lite av de goda live-tiderna efter allt covid-stöket men det är en sensation att nu äntligen sitta på typ rad 7 på en långsida (mitt i mitten) och se hockeyn. Fy f-n vad jag njöt av live-upplevelsen ikväll. Kul att höra interna gnället i DIF-båset under matchen. Kul att själv få bestämma vad på isen jag vill titta på . TV-upplevelsen är ju som att titta på matchen med en tvångsstyrd cyklop och djupt neddragen toppluva…Släpp 377 -appen och åk till arenan om ni har möjlighet - det är lätt värt pengarna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Det kanske är lika bra att köra vidare på det finländska spåret. Det måste finnas massa duktiga tränare där som suktar efter och förtjänar att få chansen i Sverige, i motsats till alla dessa trötta svenska tränare som ständigt byter SHL-klubbar med varandra.

Bland spelarna måste det finnas otrolig fyndpotential i Liiga, tänker kanske särskilt på potentiella utfyllnadskillar/rollspelare som säkert är mycket billigare och minst lika bra som vissa svenska SHL-veteraner som spelar för 100 000+ i månaden. Spetsspelare är säkert svårare att hitta där, men om man kan få in utfyllnadskillar (som typ Aarnio tidigare) och utvecklingsbara spelare (typ Hietanen när Sundlöv tog honom från Finland) så är mycket vunnet. Örebro har varit duktiga på att värva finländare de senaste åren men med den kompetens som Brynäs har på plats borde man också kunna göra det.
Kommentera