Brynäs IF

723775 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2265307

Sv: A propósito de nada
KB:
Nja egentligen inte.

Jodå, visst finns det exempel. Late bloomers osv finns absolut.
Men i vårat fall behöver vi stanna till och sluta chansa ett eller två år. Bygga stommen framifrån som kan bära Brynäs över tid med förhoppningsvis få justeringar.

Jag ser ju hellre att man identifierar etablerade shl-spelare som lyft sin lina idag och kanske producerat fast förutsättningarna varit dåliga och som nu kan växla upp i Brynäs med bättre omgivning, än att hoppas att HA spelare håller för SHL.
I det första fallet håller de troligen för shl och chanserna är små medan de är stor i det andra fallet.

Chansvärvningar måste till för plånboken över tid, men då måste stommen som kan vinna matcher vara på plats. Men producerat poäng i HA och hålla för SHL-spel kan vara absolut två skilda faktorer. Det har visat sig många gånger, framförallt på senare tid i Brynäs.

Hade vi centrar vi var nöjda med till första och andra linan istället för ölund och Birgersson under kontrakt till fjärde hade detta kunnat varit en chansvärvning värd att ta.
Men båda våra förstacentrar har utgående kontrakt och att hitta två nya som vill hit till rätt peng är svårt nog och skulle någon slå fel eller bli skadad så ska vi inte också ha tagit in någon som inte bevisat att de passar i shl så vi står med 3 centrar till fjärdelinan och 1 till första eller andra.
Kommentera