Brynäs IF

723804 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2266329

Sv: A propósito de nada
Jugge: Om Rögle har de ekonomiska resurserna kanske de inte tycker det är så tokigt att ha en finländsk landslagsback som utfyllnadsback, med tanke på att de går för SM-guld. Frågan är hur Sund ser på sin situation; men jagar man hellre guld i en begränsad roll än jagar "undvika kvalspel" i en nyckelroll? Där tror jag att spelare kan tänka på olika sätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Lite märklig karriär Sund. 26 år, säsongen 17/18 spelade han finska andraligan. 18/19 gjorde han är bra säsong poängmässigt med 35 poäng på 62 matcher fick spela landslaget. Året efter en betydligt blekare säsong och fick inte spela landslaget. Säsongen 19/20 spelande han i Riga i KHL och fick lämna mitt i säsongen men avslutade med att spela VM för Finland.

Kanske inte jättemycket att gå på för att anses vara en toppback?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Absolut, jag håller med. Tror att spelare tänker olika i en sådan situation. Har man ambitionen att komma vidare i sin karriär (KHL/NLA) så borde en stor roll hos Brynäs locka. Dessutom spela för en tränare som man känner, och varit framgångsrik ihop med, sedan tidigare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:

Med det spelet Brynäs visar upp nu bör det finnas en hunger att gå för slutspel. Jaga framåt, var inte rädd för det som finns bakom.
Kommentera