Brynäs IF

723804 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2266339

Sv: A propósito de nada
Zzz: Så är det, men jag tänker att Björk är tredjeback i Brynäs just nu och Sund måste ju vara märkbart bättre än honom. Alltså är det givet att han skulle få en nyckelroll.

Jugge: Å andra sidan har Sund redan tackat nej till Brynäs en gång. Han måste ju redan då ha varit medveten om en tuffare konkurrenssituation i Rögle.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Givetvis var Sund medveten om att det skulle vara tuffare konkurrens i Rögle än Brynäs, men Sund hade precis spelat VM var väldigt hypad runt om i hockey-Sverige kändes det som och han gick säkerligen till Rögle i hopp och tro om att både få spela för ett eventuellt guld men även vara en topp back hos dom och på så sätt ta sig ut i Europa/NHL.

Just nu känns det bara som att han har läge på ett av dom två ovanstående och det är det eventuella guldet. Man ska komma ihåg att Rögle har tagit in Gelinas nyligen och det har ju säkerligen bidragit till att Sund fått en mer tillbakadragen roll.

Jag säger såhär, kan man ta in Sund, förutsatt att hans lön inte är helt galet hög, så tycker jag absolut man ska gå för det
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ja men tänkte mest på pengarna. Sund har troligen betalt för att vara en topp 1-2 back Rögle.
Att gå in som topp fyra i bland Brynäs backar säger inte mycket om kvalitén…

Hoppas Alcén arbetar hårt med att förlänga med Hedberg. Tyvärr har Hedberg tidigare varit en nomad så risken är att han inte tvekar på att flytta.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Sund är bra vad jag sett, ja kanske 8 matcher typ.
Kommentera