Brynäs IF

723829 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2266726

Sv: A propósito de nada
Med tanke på uppehåll, brist på nyheter, rykten osv försökte även jag på mig en laguppställning till säsong år. Iallafall i mina ögon en hyfsat rimlig sådan. Ber om ursäkt på förhand om det blev ett något långt inlägg. Tänkte att det var OK nu när det inte är så mycket aktivitet i forumet!
Forwards:
Nättinen - Boqvist - Rödin
Olesen - Palve - Dima
Jere Sallinen - T.Sallinen - Norbäck
Birgersson - Ölund - Eklind
Ljungkrantz

In: (Palve), (T.Sallinen), Nättinen, Norbäck, J.Sallinen, Boqvist.
Ut: Pettersson, Danielsson, Molin, Scott, Gunler, Kvist, "Mannberg"
---------------
Backar:
Djoos - Bertilsson
Viktor Lööv - Hedberg
Ludwig Byström, Lindstein
Bergman

In: (Hedberg), (Lindstein), Djoos, Lööv, Byström
Ut: Genoway, Berglund, Mylläri, Björk, "Nyberg"
---------------
Totalt: 4 Förlängningar, 7 Nya, 12 Ut!
Vid snabb privat liten kalkyl som jag ej postar med här, så bör detta rimligtvis kunna gå ut i +-0!
--------------
Tankar kring forwards:
Vet att vi är personer som tycker olika kring exempelvis Gunler & Scott.
Gunler beror på helt hur han presterar resterande del av säsongen, inte övertygat tillräckligt enligt mig. Scott är TYVÄRR en aning "passé". Varit min favorit i många år men han börjar bli sämre sorgligt nog, vi kan få bättre för dem pengarna.
I övrigt hade jag tyckt det varit intressant att värva den bättre brorsan Sallinen. Hade blivit en riktigt tung kedja tillsammans med talangen Norbäck!
Nättinen & Boqvist är självklart drömnamn. Ta det med en nypa salt och ersätt med två alternativa spets om ni anser dem vara helt orimliga.
--------------
Tankar kring backar:
Genoway kostar mer än han smakar, ersätts utan tvekan av Djoos.
Viktor Lööv är lite av en drömspelare. 191cm & 98kg tung tvåvägsback, något vi verkligen saknat!
Sedan är Ludwig Nyström mest bara ett namn för att ni ska få en bild av vilken typ av spelare vi behöver. En till stabil tvåvägs back som kan hjälpa vår älskade Lindstein!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta:

Slänger väl också in ett lag i uppehållslugnet..

Veini-Dichow

Veini fortsätter som förstamålvakt, kanske lite tidigt att slå fast men tror att han kan vara en toppmålvakt på sikt med ett bättre försvarsspel. Dichow blir en billig men också talangfull målvakt som säkert kan växa och ta steg.

Bertilsson-Djoos/O.Alsing
Häman Aktell-Kinnvall
Hedberg-O.Asplund
Bergman, Lindstein

Med viss förhoppning så hoppas jag på Djoos och Kinnvall, två backar med offensiv uppsida och som konsekvens offras Genoway. Kanske kan bli aktuellt med Alsing istället om Djoos eller Kinnvall visar sig vara omöjlig att rekrytera. För att få in lite tyngd så tog jag med Häman Aktell, som haft en sämre säsong i Växjö i år, men gedigen i defensiven. Asplund är billig och utvecklingsbar från Almtuna.

Boqvist/K.Björkqvist-Vejdemo-Timashow

Helt ny förstakedja, med förhoppningen av Dima stannar kvar. Vejdemo som center, han är i en liknande situation som Dima i AHL och hamnar Djurgården i HA kanske chansen ökar. K.Björkqvist är en finsk spelare som Manner kanske kan locka till Brynäs och även han kanske börjar tröttna på att harva i AHL. Boqvist finns som alternativ om han vill hemåt

O.Koivula-Scott/Palve-Rödin

Andrakedja med O.Koivula, känns som den kanske mest orealistiska namnet. Lär jagas av KHL och NL om han vill till Europa. Men någon med tyngd som antingen kan komplettera Scott/Palve och Rödin.

Olesen-Lilja-E.Tuulola/Lööke

Lilja från Karlskoga som spelat bra i år och är en talang, Olesen har kontrakt och de kompletteras antingen av Lööke eller en till finne i E.Tuulola.

Norbäck-Ölund-Eklind

Norbäck från Almtuna känns talangfull och kan lika gärna hamna i tredje, gott av talang och även billig. Ölund får börja här och förhoppningsvis göra det bra i en mer begränsad roll. Eklind är riktigt bra, kan säkert ta större steg och gå uppåt i hierarkin.

Birgersson, Ljungkrantz (Lån), X

Två spetsiga förstakedjor och två yngre, talangfulla och billiga tredje-och fjärdekedjor (med undantag för Ölund).
Kommentera