Brynäs IF

723865 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2267369

Sv: A propósito de nada
Peja:
I din iver att gör dig lustig på någon annans bekostnad så valde du att utelämna kommentarer på alla frågeställningar i xbif inlägg, och det du adresserade var du faktiskt fel ute i. Hen har rätt och du fel på den punkten.

Läs även om det han/hon säger om svedmans uttalanden utifrån brynäs kan bättres kritik i våras så har du riktigt bra poänger att ta till dig. Men det handlade inte speciellt mycket om sakfrågor för dig när allt kommer kring eller hur?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stenis:
Du behöver inte försvara mig, då riskerar du bara få 3st blint emot dig oavsett vad du skriver.
Just nu argumenterar du emot en person som inte ens såg ett problem med att Styrelsen/Campese gick ut med ett mål och PA som nybliven tränare gick ut med ett helt annat mål i massmedia.
Det var samma tongångar då som nu tills massmedia fick upp ögonen för problemen som rådde.

Skillnaden nu är att det inte alls behöver fungera dåligt.
Problemet är ju bara att kangas uppbackad av en bra start kritiserade och gick till val på att man skulle vara mer öppen, och HS är för feg att verkställa det.
Sen att andra här inne raljerar att det vore hjärndött att gå ut med den informationen nu medan HS går ut med annan (övertagandet av 100-dagarsplanen tex) gör det ju bara patetiskt.
Men det förstod du ju redan.
Sen att det borde finnas en deadline i en 100-DAGARSPLAN och istället ett nytt avstamp, samt syftet varför, har tydligen inte alla förståelse och erfarenhet för heller.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stenis / xxx - Vilka riktigt bra poänger? Jag ser bara en person som mer än allt annat försöker leta fel hos Brynäs nya klubbdirektör. Hela kritiken mot att Svedman inte har en officiell målsättning för herrlaget den här säsongen faller ju platt på att han tillträdde efter säsongsstart, och man sätter rimligtvis målsättningen utåt innan säsongen. Om det är så livsviktigt för dig att laget har en officiell målsättning finns det säkert andra personer som kan kritiseras, men inte Svedman.

Tycker hela grejen om att man bedömer en klubbdirektör utifrån vad denne säger i poddar är djupt oseriös. Det är ungefär som att bedöma Mikko Manners tränargärning och ledarskap utifrån vad han säger i intervjuer, alla som ser på saken med någon slags ödmjukhet måste väl ändå inse att vi får ta del av en extremt begränsad del av personens ledarskap/kompetens i poddar/intervjuer?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stenis: Vill inte förstöra er feststämning,

men en låt kan ändra så mycket
Kommentera