Brynäs IF

723333 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2269688

Sv: A propósito de nada
MrCarla: tycker ändå man ska försöka knyta upp honom på längre kontrakt så att även om han sticker till typ KHL så äger vi rättigheterna för honom i SHL
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Charles: Givetvis! Nu har väl inte Timashov någon relation med Brynäs, förutom denna säsong. Men ja, det hade varit guld värt. Att se honom i vår tröja, det är så mycket hockey i den grabben. Vem fan trodde detta efter förra säsongen med alla spekulationer om jag vet knappt vad? Nej, hatten av för Alcén!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vilka passningar av Dima. Killen är uppenbart alldeles för bra för att spela i SHL så en riktigt fjäder i hatten till Alcen för att lyckas landa honom i det läget vi är. Han och Palve är ju vårt nya radarpar.

Kliniskt avslut av Scott i friläget, måste vara oerhört skönt för honom. Blev orolig efter Sylvegårds propp med tanke på hjärnskakningshistoriken, men det verkar ju gått bra.

Men helvete vad reservdanskarna är framme och snackar med domarna. Händemark är ju framme och gnäller i typ varje byte
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ska bli intressant o se vad Juuso Puustinen kan utföra i Örebro. Tillbaka efter att endast spelat 3 matcher. Otroligt fina stats från KHL & Liiga tidigare säsonger. Kanske en spelare för oss till nästa säsong? En lekkamrat till Palve o Dima ;)
Kommentera