Brynäs IF

724258 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2270350

Sv: A propósito de nada
Peja: Hoppas att BIF ansluter till Rönnbergs linje.

Ta inte åt dig personligt - nedan gäller ej dig - men tycker nedanstående anekdot var lärorik vad gäller hur knepiga tider är ett gyllene tillfälle att lära sig om folks karaktär (appropå folk som är moraliskt svajiga):

Läste i en tidning för länge sedan om några yngre killar med MC som stod parkerade på rad vid McDonalds på Sveavägen. Då kom ett gäng poliser och började inspektera cyklarna en efter en. En kille insåg att kompisens båge var för tillfället inte ombyggd till besikningsskick => big problems/körkortsförlust. För att rädda honom drog då första killen plötsligt iväg pronto med en otillåten u-sväng, lät sig bli stoppad varpå poliserna tog honom och gav honom böter. Kompisen klarade då sig och betalade sedan böterna åt honom. Journalisten frågade ”Men hur visste du att kompisen skulle betala dina böter?”
”Det visste jag inte, men isåfall hade jag gärna betalt dem själv. 1000 kr är jävligt billigt för att lära sig en annan människas karaktär…”
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Jo jag tror inte vi tycker olika egentligen. Min poäng är att det är orealistiskt att göra ett sånt politiskt/moraliskt statement i detta skede, eftersom det i så fall borde ha gjorts för längesen. Ligan/förbundet/spelarfacket/spelarna skulle behöva prata igenom en sån bojkott ordentligt och den tiden finns inte längre kvar nu tills OS börjar.
Kommentera