Brynäs IF

724439 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2272661

Sv: A propósito de nada
mattiask: nu är man matchsugen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San:
Jag är hellre sugen på att pandemin tar slut än att tänka på match i en redan död hall som blir ännu dödare utan publik....

Kul att denna pandemi håller på att förstöra clubar, restauranger, vården, idrotten.

Hoppas bara den här förbannade pandemin ska få ett slut och att alla lever enligt dom restriktioner Sverige har och föreslår.

Hörde innan nyår detta,
Åk helst inte på skidresa eller äventyra inte din framtid i onödan den närmsta tiden mm mm. Vad ser jag på min fb bara nästa dag, sjukt många som åker till fjällen som åker skoter etc. En olycka där och sjukvården får det dom bett om att dom inte har resurser till att hjälpa. Sjukhusen är så galet överbefolkade av folk som vägrat ta vaccin plus andra som lever sina vanliga liv trots att Sverige går ut med restriktioner och skadar sig.

När ska poletten trilla ner för en stor massa att man kanske ska vänta med att åka till sin stuga och åka skidor eller att man ska skippa bion och istället kolla film hemifrån, eller välja att laga mat hemma istället för att ränna på lunch restaurang, eller springa till gymmet så fort man får en ledig stund???? Plus att bara för att restriktioner hävs lite då o då så tror folk i allmäna utrymmen att man ska gå tätt upp i varandra igen.

Bara på Sibylla Maggies, i Gävle. Som jobbar med mat, utan skydd för mun eller handskar. Ingen där har vaccinerat sig. Av personalen... aa ni ser ju själva.
Vår styrelsemedlem Hansa fick kicken förra året pga av att han äventyra sitt företag när pandemin var som värst.

När ska folk börja använda vett?!?!

Själv skiter jag just nu i säsongen som det ser ut just nu. För mig finns betydligt viktigare saker att fokusera på än män som spelar hockey och jagar efter en gummibit utan publik dessutom, när världen ser ut som den gör.

#vaknafolk
Kommentera