Brynäs IF

724799 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2274031

Sv: A propósito de nada
Forsberg 1978: Att den här matchen sved extra hårt beror förmodligen på att vid både 2-0 och 3-1 var jag bergsäker på 3 poäng. Att sen åka hem med 1 pinne, det gör ont…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Honken72: Inser att jag är en motgångssuporter om såna finns. Jag skriver på forum och engagerar mig när det går emot och när jag tror att jag kanske kan påverka någon millimeter. När det går bra sitter jag bara och njuter framför C More.

Är ju ingen hockeyanalytiker precis men jag ser att det som händer i princip alla matcher Brynäs tappar efter ”trygg ledning” är att motståndarna helt plötsligt får komma med fart i mittzonen.

Satt och njöt idag också fram till Sallinens utvisning – men verkligen inte sedan. Första halvan av matchen tog man på ett Växjö-liknande sätt ner Linköpings fart i mittzonen vilket gjorde laget i princip helt ofarligt. …Och efter Sallinens utvisning fick Linköping gång på gång resten av matchen gå i princip oattackerade genom mittzonen.

Hur kan det bli så? Vad är det som blir fel? Jag räcker inte till för att analysera men jag konstaterar att man har alla nycklar till framgång och kastar gång på gång bort dem. Får man rätsida på detta kan det fortfarande bli en rolig säsong.
Kommentera