Brynäs IF

724868 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2274912

Sv: A propósito de nada
Brooklyn forever:
Jag tycker Gunlers utvisning var klumpig, och inte den första på den nivån, men det var inte hans fel att det blev mål. Det var bp-gänget som släppte in målet.

Hedbergs passning var dock idiotisk. Men passar aldrig så om det finns motståndare som sharkar i närheten av mål. Allt hade varit bättre än ett kompispass förbi stolpen. Som att låtit pucken gå vidare efter sargen eller ta kampen och låsa pucken med burskydd även om närkamp inte är hedbergs grej. Jag tycker han är överskattad som back. Jag tycker inte heller han känns säker på blå i pp.

Matchen förlorades pga att vi har ett värdelöst PP-spel.
I 5 mot 3 körde Dima runt i sin tilldelade cirkelyta motsvarande en tekningscirkel och resten stod ju nästan still. Det måste till förvirring hos BP-teamet.
Så länge vi kör puck varvet runt utan att byta positioner och skapa förvirring så är det lätt att kontrollera oss. Både scott och Rödin har näsa för mål. Varför ska de passa, skymma och gå på returer? Någon måste styra första passet till Dima som ska cirkla runt i fart (så bp tappar kontrollen på honom) och passa scott och Rödin och som rört sig in i slottet och mot mål för att styra eller skjuta direkt på pass. Skulle vi då förlora puck ska en som Gunler placera sig som back med Berra ifa pucken förloras i anfallet och glider ut från slottet mot blå och skjuta in i pucken mot mål genom kaoset på nytt. Skulle någon från bp komma ut med puck för kontring ska Berra gå på kropp och Gunler på pucktappet i berras kölvatten. Typ. Lekmannacoachning :-D

Dima verkar förövrigt ha tappat nytändningen eller är sönderläst.
Han skapar inte alls sina lägen som han gjorde från början. Han med Rödin och Scott borde prövas i 5vs5.
Sedan tycker jag att spelare somPettersson gör det ok på isen utifrån hans roll. Danielsson för ofta skit men tycker han kliver fram och försöker också. Sallinen försöker med. Berglund tycker jag också fungerar som bra defensiv back (vi ska nog inte släppa honom förrän efter årets slut.) Berra ha börjat köra sitt fysiska spel på riktigt och är på nytt en verklig toppback nu tycker jag.

Men scott och Rödin då, är de så dåliga eller behöver de en klasspelare med sig så de kan utmana andra lags förstalinor? Inget ont om olesen men han är inte material för en första lina.
Kommentera