Brynäs IF

723332 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2288958

Sv: A propósito de nada
munkas: ” Det är väl kanske främst lag med ambitioner som förstärker laget nu inför slutspurten. Då vi både saknar ambitioner och attraktionskraft så blir det skralt på värvningsfronten”

Vad snackar du om? Nu har man ju förlängt med palve och scott och snart bekräftas nog sallinen. Samma centrar som förde Brynäs ned till kval förra året. Om inte det är ambition då vet inte jag…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Dif o Timrå är nog mer desperata än ambitioner..Se på Bif som tog in några på slutet för att vi var desperata
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: ibland är det inte bara spelarna det hänger på. Lyft blicken lite!!! Förra året med PA vid rodret och ett spelsystem under all kritik så hade varken Bäckis Silverberg kunnat räddat Bif.
När bom bom o Nisse kom in ...med tydlighet o glädje så lyfte sig flera spelare.
I år har de flesta gjort det. Rödda är ett tydligt exempel och det hördes tydligt i hans intervju.
Palve o dima ihop är en skänk från ovan.
Två bra mv..o Manner o pajen vid rodret Bif så mycket bättre för Manner ser vilka spelare han har o en tydlig spelidé som spelarna köpt...
Går inte som du att bara se till spelare..Fbk med sina spelare som kommer att ha svårt att nå top 6..tydligt exempel.. Lyft blicken vettja..:)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Palve har 28 poäng på 35 matcher i år, det är väldigt bra för en center som inte lirar i en förstakedja...tycker det är en bra förlängning. Likaså Scotts. Kontinuitet är viktigt, speciellt på bärande spelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling:
Backsidan, myling, det är där LYFTET skall komma.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Myling och Munkas, vad har ni råkat ut för ohyggligt trauma tidigare i livet? Måste vara oerhört tråkigt att vara så bitter jämt..
Kommentera