Brynäs IF

723328 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2288977

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Tycker väl det blir lite skevt att säga att vi har samma centersida som vi hamnade i kval med. Scott missade halva den grundserien pga skador, Palve kom in mitt i säsongen och spelade också bara halva grundserien och även Sallinen missade några matcher, så det var inte direkt nuvarande centeruppställning som spelade konsekvent den säsongen.

Med det sagt är jag väl inte helt övertygad om att förlänga med Sallinen. Visst har han varit bra den här säsongen men undrar om det inte hade varit värt att istället satsa på att värva en yngre som åtminstone har potential att kunna spela i toppkedjorna. Lite kluven här.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Håller med dig Silfverkroken. O det kan ju omöjligt vara hela lagets fel att vi hamnade i kval, o hur lätt är det att locka hit helt nya toppspelare till alla femmor efter förra årets skitsäsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Det vore ju bra med någon center yngre än 25 år med potential uppåt. Palve i rätt sällskap kan växa till nästa år men övriga? Sallinen är en av mina favoriter men ibland så måste man kapa banden.
Kommentera