Brynäs IF

723688 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2289216

Sv: A propósito de nada
Jugge: ” När vi vann typ 3 raka matcher med 4-0, ja då såg man ju inte Munkas och Mylingen på forumet.”

Jorå, jag såg de matcherna och det var betydligt roligare än de perioder då vi förlorat 7-8 raka matcher. Vi hade väl säkert nån bra period förra säsongen också, den som slutade med kval?
När vi är på säker mark så lovar jag att erkänna att den här säsongen är ett steg framåt. Vi är dock inte där ännu. Det vilar nån sorts underjordisk skörhet över det här laget, som mycket väl skulle kunna mynna ut i ett tiotal raka förluster.
Men ett stort grattis till dig som på så kort tid lyckats förtränga alla bedrövliga insatser de senaste säsongerna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: Nu skrev ju Jugge att du inte syntes till på forumet. Du såg säkert 4-0matcherna, sammanbiten och med vita knogar.

Jugge skrev att du inte syntes till i forumet, vilket säkert stämmer ganska så bra.

Tyvärr har det ju ofta gått dåligt för brynäs, så du har haft anledning att hänga härinne lika ofta. Förhoppningsvis kommer det gå bättre i framtiden, så du kanske behöver fundera över en ny hobby?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: jag är inte bitter…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Jag har inte glömt någonting. Men tittar vi på de senaste 20-25 matcherna så finns det ju en helt annan trygghet och grundspel som inte funnits sedan säsongen 16/17. Och det med en på papperet sämre trupp än förra säsongen. Förhoppningsvis får vi gamla Brynäs vänner uppleva trevligare tider inom en snar framtid
Kommentera