Brynäs IF

723268 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2295337

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Såhär säger Micke Holmqvist i GD:

”Vad känner du efter sättet ni tappar matchen på?
– Nja, det är mer besvikelse över att vi inte vann. Samtidigt så gör vi en bra hockeymatch, det finns en del att ta med sig. Jag tycker vi gör en bra prestation, vi kämpar jävligt bra tillsammans och spelar tillräckligt bra för att vinna mot Växjö borta det tar vi med oss.”

Sansa dig, vi gjorde en i stort sett bra match men tappade oturligt på slutet. Sen ska vi inte glömma deras målvakts fulständigt galna räddningar, två stycken dessutom.
Sansa dig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Oturligt!! Nä Det är inte oturligt..det är både dumhet och taktikfel och annat som gör att vi förlorar poäng i denna match och ett antal före detta. När man räknar ihop det så får man en helhet och inte enstaka matcher!
Ett tydligt exempel i Os nu..
Ebba åker bra och ska kunna fajtas om en medalj..Byter inte skidor och missar chansen. Hon sitter nog nu och tänker jag åkte bra,)
Frida Karlsson går upp o drar i stafetten i dunkel form. Fossmo i samma form lägger sig bakom o drar inte 1 meter. Taktiken och ledarfel från Sverige. Kostar oss medaljer.
Samma när det gäller Brynäs.. att inte följa gameplan och göra taktikfel kostar oss poäng i enstaka matcher och kan kosta oss helheten
Kommentera