Brynäs IF

723250 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2295342

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Ge dig nu, försök vara lite nyanserad.
Lite oskärpa/oflyt i en sekvens nere i vårt eget hörn i PP där dom checkar, vinner puck, skott som oturligt slinker in på en skymd VV.
Det är DET som avgör igår, inte nån felaktig taktik.
Mot Växjö hemma senast var det däremot ett frångående av uppgjorda planer som fällde oss.
Det har varit två matcher där poängen förlorats på två lite olika sätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: sam hallam efter match! Vi började med ett dåligt pp och brynäs avslutar med ett dåligt pp! Han har fört Växjö till ett antal sm guld och ska bli vår nästa landslagsspelare!
Du har så jädra fel ibland så det är skrattretande...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: gå tillbaka till din 60 talshockey! Vi har haft minst 10 matcher av enligt dig oflyt och oskärpa!!!
Jo fel taktik! Istället för att trycka ner Växjö. I pp så åker vi o tror att vi ska hålla pucken runt egen kasse. Fel spelare inne i pp..
Är det någon i detta forumet dom är onyanserad så är det du Huge som tror på att oflyt. Oskärpa o domarnas förmåga att avgör matcher ..en dl typisk loosermentaliete
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Som jag ser det har Brynäs tack vare bättre ledarskap tagit ett kliv i år vs i fjol. Men det är i princip samma lag som enligt mig saknar spets offensivt och defensivt. Man har kroppar.
Växjö har haft problem med målvaktsspel hela säsongen. Man löser det genom att ta in en spetsmålvakt som vinner poäng till laget direkt.
Brynäs tar in ytterligare 2 kroppar där det finns frågetecken kring den ena kroppen, Wandell, om den håller över huvudtaget.
Jag tycker inte att Brynäs löste några problem med de två värvningarna. Och jag tycker att man tänkt helt fel och sannolikt varit för snåla.
Kommentera