Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2299701

Sv: A propósito de nada
lapad: Ja, jag tycker att Brynäs ska kicka alla spelare med utgående kontrakt och bygga upp ett helt nytt lag. Brynäs har en ingrodd förlorarmentalitet efter x antal bedrövlliga säsonger bakom sig. Sen kan jag tycka att de var lite förhastat att kontraktera Scott, han gör inte många lyckliga nu förtiden. Sen är det så jävla bedrövligt att man inte lyckats göra ett enda mål på 165 minuter varav dom senaste 120 minuter på hemmaplan. De måste nästan vara ett nytt bottenrekord... Man skäms ju för att tala om att man är Brynäsare..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Einnor: Jag tycker att man ska förlänga med Björk, fin utveckling på honom under Manner. Eventuellt också Gunler beroende på vad det kostar. Mycket kritik på honom, även från mig, men killen har potential. Sen visst Scott, han är inte samma offensiva spelare som för några år sedan (var tog direktskottet vägen??). Men arbetsinsatsen är alltid högklassig och han är en duktig tekare.

Sen är ju vi oinsatta sofftyckare och inte kompetenta yrkesmän så vi vet ju inte hur Scotts nya kontrakt ser ut. Men tror han fick en rejäl lönesänkning
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Till och med Huge är tyst i kväll. Då måste det vara bortom all räddning. Fan muntrare på CNN idag än att kolla hockey.
Kommentera