Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2300537

Sv: A propósito de nada
Davey85: Herregud, här står det minsann svartmålande övertolkningar som spön i backen.
Spelarna är egoistiska och illojala bara för att Manner är besviken på att både han själv och spelarna inte lyckas göra mål i ett par matcher och inte var riktigt påkopplade mot LHC. Allt har ju inte varit dåligt, hade känts värre ifall både målvakts- och försvarsspelet hade varit lika undermåligt som målskyttet och offensiven.
Laget har väl under hela säsongen i princip varit i en process där det gällt för Manner att få spelarna mer ödmjuka och hålla sig till ramarna och inte agera en och en på egen hand sas. Förutsättningarna för att den processen ska lyckas blir ju knappast bättre om laget hamnar i en svacka, vilket alla lag gör förr eller senare.
Den förmodade bänkningen av Palve tror jag var ett konkret försök av Manner få våra offensivt bärande spelare att vakna upp. Samtidigt måste det vara en svår balansgång eftersom dom behövs för att lösa problemet med målskyttet.
Tycker att VV i GD ger en mer nyanserad och kunnig bild av läget jämfört med vad många frustrerade supportrar gör..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:” Tycker att VV i GD ger en mer nyanserad och kunnig bild av läget jämfört med vad många frustrerade supportrar gör..”

Hur menar du då?
Han säger ju:
” – Klart det inte är kul. Men det är inget jag kan göra något åt och därför behöver jag inte lägga så mycket energi på det. ”
Sen ska väl inte han stå massmedialt och vara negativ och såga någon eller något!

Så hur menar du då om du säger att han ger en mer nyanserad bild?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Tycker du det är rimligt att högt betalda spelare inte är redo att tävla och inte är redo att underkasta sig spelsättet? Exakt detta säger Manner, det går inte att misstolka. Detta måste ju också ses ur ett större perspektiv, det började inte denna säsongen.

För mig, är det inte ok. Hur du ser på spelarnas agerande är såklart upp till dig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Du är som en klok gammal Uggla huge, gammal.
Kommentera