Brynäs IF

724252 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2300572

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag köper mycket av din nyansering och säsongen i stort har varit bättre. Men jag vidhåller att jag tror det finns en stor disciplinär brist och en bekvämlighet i Brynäs. Jag vidhåller också att vi närmar oss en tabellmässig kris.

Timrå har två matcher mindre spelade och de tar sina poäng här och där. Malmö äter sig närmre och har en match mindre. Linköping slog oss och gör för tillfället mål till skillnad från oss. Det börjar osa katt ordentligt där nere vid strecken nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Det är nog så enkelt att de helt enkelt är för dåliga i grund och botten. Man saknar skillsen att tex göra mål. De försöker säkerligen följa det Manner säger men vad spelar de för roll när de inte har förmågan.
Man hade chansen på riktigt att tillföra spets före fönstrets stängning - men tog den inte.
Sen är det tydligt att de inte tål hårt spel - som det kommer att se ut säsongen ut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Helt klart oroväckande att lagen under oss har börjat få lite medvind medans vi gått i motsatt riktning. Däremot är det 9 matcher kvar att spela.
Löser vi 9 poäng på dessa måste DIF plocka 20pinnar på 10 matcher och Timrå 18 på 11matcher. Vi sitter alltså fortfarande i en ganska bra sits.
Målvaktsspelet är riktigt bra, försvarsspelet likaså. Får vi bara lite medstuds i anfallsspelet skall detta inte vara några problem. Nyckelmatchen är mot Timrå på lördag, vi får inte förlora den.
Värt att tilläggas att självklart är även jag orolig, detta är långt ifrån över...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85:

Har sett de kvarvarande matcherna och det var inte någon trevlig läsning,,,det verkar kalkat nu..men HA kan för många brynäsälskare bli en kul upplevelse...Går ju lätt att glömma, vi kan låtsas att BIF spelar i SHL när vi går på match..
Kommentera