Brynäs IF

723812 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2300992

Sv: A propósito de nada
Peja: Lägesbilden har ju förändrats dramatiskt. Nu gäller 1det att agera och vara med i turerna kring alla KHL-spelare.

Förutsatt att vi hänger kvar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Exakt, läget har blivit helt annat. Spelare som tidigare var hyfsat attraktiva att skriva kontrakt med - oavsett om det gäller förlängningar eller nyförvärv - har ju blivit B-spelare på den nya spelarmarknaden där massa KHL-spelare förmodligen kommer att söka sig till SHL.

Berglund, Björk, Danielsson, Hedberg, Molin, Pettersson, Kvist och Mylläri hör nog hemma i Allsvenskan 22/23. Kanske med något enstaka undantag. För Sallinens del vore det väl naturligt att återvända till Liiga nu när den också blir lite bättre än tidigare. Genoway är duktig men framstår som ett ganska risigt alternativ i jämförelse med många (med betoning på många) av de KHL-backar som finns på marknaden nu.

Bara för att ta backar. Antal backar i KHL per nationalitet 21/22:
Canada - 18
Sverige - 16
Lettland - 11
Tjeckien, Finland - 9
USA - 2
Slovakien, Danmark - 1

Med undantag letterna där många hade KHL-kontrakt eftersom Riga spelade i KHL kan man anta att många är snäppet vassare än Björk & co.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Ikväll hoppas vi på hemmavinster för LHF och MIF, allt för att distansen nedåt skall hållas. Att vi återigen lyckas sätta oss själva i ett prekärt läge är i mina ögon ofattbart. Det enda positiva i kråksången är att läget är väsentligt bättre än i fjol. Det vore själva fan om vi inte lyckas snitta 1 pinne/match av det som är kvar av säsongen, vilket är det som krävs för att hänga kvar.
Misslyckas vi med detta är det hela ett monumentalt fiasko även med Brynäsmått mätt!

Någonting är ruttet i Brynäs IF........
Kommentera