Brynäs IF

724393 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2301489

Sv: A propósito de nada
Huss:
Tro mig, i Lindstein kommer vi få en framtida storback.
Ge han rejält med speltid nästa år så kommer han redan då vara bättre än dagens alibi backar som Hedberg, Mylläri, Bergman och Berglund. Även Letten som inte ser nå vidare ut hittills.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif:
Jesper Boqvist kan vi nog glömma för ett antal år. Han har verkligen tagit för sig där borta. Även Lucas blir nog svår att få hem på ett tag.
Får hoppas att ryktena stämmer ang Gunderson (hoppas han håller nått år till), Kinnvall och Djoos. Med dessa tre plus Berra, Bergman och Lindstein har vi en bra grund på backsidan. Ev behålla Björk. Och hämta hit Asplund från Almtuna.

En sån här backsida nästa säsong och jag skulle vara mer än nöjd:
Gunderson - Bertilsson
Djoos - Lindstein
Kinnvall - Björk
Bergman - Asplund

Sen hoppas jag vi får se rätt många nya när det kommer till forwardssidan:
NY - NY - Rödin
NY - Palve - Timashov
Olesen - Scott - NY
Sallinen - Ölund - Eklind
Birgersson, Ljungkrantz

Behöver nödvändigtvis inte bli dyrare lag.
Lindstein och Asplund billiga. Gunde (förmodligen inte lila dyr som innan), Kinnvall och Djoos mot Berglund, Genoway, Mylläri, Hedberg och Cibulskis.
Scotts förlängning inte lika dyrt kontrakt. Bort med dyra kontrakt som Molin och Danielsson. Pettersson lär också ligga runt 135.000 Sallinen lär gå att förnya med för strax under 100. Förläng inte med Gunler, Kvist och Wandell.
Lägg pengar på en bra billig allsvensk målis och förläng med VV.
Då borde vi kunna få in 3 spetsiga spelare. Vi har trots allt en rätt fin budget att röra oss med. Inte skit fattiga som typ OIK är. Det gäller att fynda rätt spelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Jag tror dig.
Kommentera