Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2311751

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen:

Precis det jag skrev. Bra teknik, bra fart och ett rappt skott.

Jag har också sett en tidigare poängproducerande spelare kämpa i motgång i ett tufft år. Målen och poängen har inte kommit och självförtroendet försvunnit. Men sånt kan vända. Säsongen har inte varit bra men inte heller katastrof al. Det kan lossna nästa år, se bara på bröderna westerholm. Eller Arlbrandt. Finns så många tidigare exempel på spelare som behöver anpassas något år efter de tagit steget upp från allsvenskan till SHL.

Olesen är i min bok en helt okej spelare för en tredjekedja nästa år. Sen får vi se vad som händer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Känns osäkert att Olesen ska platsa i en tredjekedja med tanke på det överflöd av KHL spelare som kommer välla in i SHL, tror vi kommer se ytterst få värvningar från HA i år också.

Nivån i SHL kommer garanterat höjas i nästa säsong och pga det man läst om hur Alcén och många här tänker blir jag uppriktigt sagt orolig för vart Brynäs är på väg, förlänga med spelare som knappt platsar i ett bottenlag känns väldigt kontraproduktivt om man har som mål att spela i SHL..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Tror också Brynäs gör rätt i att köra vidare på Olesen. Billig och kan bli bättre. Hade varit en annan sak om man haft fantastiska juniorer, som typ när Silfverberg & co var på ingång i A-laget, då hade man kunnat skeppa en spelare som Olesen. Men så är ej fallet nu.

Olesen har inte fått till det den här säsongen, men han har verkligen fått chanser att spela högt upp i hierarkin. De chanserna kan nog minska nästa säsong, då blir han mer av en utfyllnadskille om Alcén sköter sina kort rätt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: själv tycker han har dolt det bra hittills men det kanske visar sig tydligare nästa säsong om han får vara kvar.
Kommentera