Brynäs IF

723732 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2312706

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: "du är den största humoristen här."

Precis som om det skulle vara så svårt och nån större bedrift.
Det räcker för den torraste av torrbollar i humorhänseende med att bara återge det som du skriver, så får man sig ett gott skratt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Min poäng med länken till Hökens krönika var givetvis att de senaste årens resultat så klart måste få konsekvenser på spelartruppen och i år har man chansen att göra det. Kanske t.o.m. bryta några kontrakt. Det här lindansandet är farligt, förr eller senare åker man dit. Vi måste ha mer kvalitet i truppen om vi vill komma högre i tabellen, så enkelt är det. Manner har fått ut max ur den här truppen.

Som Peja skrev, hade Rödin/Scott varit skadade lika mycket i år som förra säsongen är jag övertygad om att vi spelat kval i år igen, för andra året i rad.. Större är inte marginalerna.

De flesta hade nog Malmö högre upp än Brynäs i tabellen, men du får jättegärna visa vilka experter som hade Malmö som en av favoriterna innan säsongen..

Malmös säsong är ett fiasko ja. Brynäs säsong är godkänd med tanke på truppen och förutsättningarna. Sett till lönekostnad är den underkänd igen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: golfboll=torrboll
Kommentera