Brynäs IF

723732 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2315499

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Uttjatat ämne om sexpoängsmatcherna och dom är förstås extra viktiga och speciellt i ett skede av säsongen där det börjar dra ihop sig med få matcher kvar att spela och en vinst mot en bottenkollega i det läget blir extra viktig då en vinst ökar möjligheten att hålla bottenkollegan ifråga bakom sig under resten av serien.
Det är ändå inte detsamma som att titta på hela säsongen och utifrån samtliga resultat mot förmodade bottenkollegor dra slutsatsen att det är där som vi har slarvat bort ett play-in.
Det blir ju bara ett hypotetiskt resonemang eftersom vi inte vet hur det hade gått om vi hade vunnit mot bottenkollegorna. Då hade vi istället kanske förlorat mot andra lag i de matcher där vi de facto har vunnit. Samma gäller ju för bottenkollegorna: vi vet heller inte hur det hade gått för dom ifall dom hade förlorat mot oss, så det hela blir som sagt bara hypotetiska resonemang och inget mer.
Bortsett från detta: det är förstås surt att nu i efterhand, med torskarna mot just LHC och IKO och med 1 match kvar att spela, konstatera att vi KANSKE hade varit klara för play-in/legat före dom i tabellen ifall vi hade tagit fler poäng mot dom tidigare under serien.
Nu är det bara att hoppas på hockeygudarna och att dom inte hindrar oss från att gå till play-in den här säsongen, i nån sorts försök att skipa gudomlig rättvisa eftersom dom lät oss vinna över HV ifjol...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: 24 feb torskade vi mot Linköping i en väldigt viktig match
Söndag den 13 mars vann vi mot Oskarshamn alltså i närtid....Vänd på det scenariot
då hade vi fortfarande haft 67 p och LHC 66...o vi hade haft det i egna händer ..Jag pratar alltså inte om matcher i okt 2021
Kommentera