Brynäs IF

723257 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2320064

Sv: Slutspelet 2022
mattias - 74: håller med om Leksand, märkligt tycker jag. Har visat en grymt spel många gånger men ändå ur. Nya tag nästa säsong kompis💪

Brynäs: som många skriver här så var slutspelet en bonus med det lag vi har. De sista två matcherna tycker jag var bra, intensivt, bra fart ofta.
Bland de bästa matcherna under säsongen. Både ledande spelare som Rödin, Veini och Berra var bra plus en del av bredden, Birgersson, Eklind, kul. (Har säkert glömt någon/några. Coach Manner: bästa värvningen på 10 år typ

Utvisningar och bristande PP var två tunga orsaker till golfsäsongen start.

Är själv inte så road av silly season men Brynäs behöver som många också säger här, förändra.

Tyvärr har väl Brynäs låg attraktionskraft och tunn plånbok (spekulation) så risken är väl att nödvändig förändring inte blir mycket bättre än i år. Hoppas vid gudarna att jag har fel.

Som Manner skulle ha sagt på ”rallysvenska” seeeemppaa😁💪💪

😎🤘
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelet 2022
BIF Kungen: Brynäs har faktiskt haft rätt tjock plånbok på senare år. Mycket högre placeringar i löneligan än i tabellen. Problemet har varit att man har slösat bort massa pengar på medelmåttor.
Kommentera

Sv: Slutspelet 2022
BIF Kungen:
Det är väl risk för att plånboken fortfarande är lite tunn, men med årets insats och Manner i båset lär attraktionskraften ivf höjts sen förra säsongens bottennapp!
Mycket viktigt att redan kunna planera för en ny säsong jämfört med att försöka överleva ett ovisst kval.
Kommentera

Sv: Slutspelet 2022
BIF Kungen:

Leksand har ju iaf princip gjort klart med Armalis så hoppas finnen stannar då har vi ett riktigt bra målvaktspar nästa säsong, längesedan det var så.
Kommentera