Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2326682

Sv: A propósito de nada
Axle San:
Ja, tycker också det var mycket jinx med allt guld som skulle hem... betyder kanske inte så mycket men det är bättre att spela om det åsså fira efteråt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SnowKing: Angående "ROAD TO THE GOLD" och GULDET SKA HEM":

Det finns två sidor av detta mynt - för det första så har kampanjen att bygga upp intresse och hajp kring damlaget med hjälp av "Resan mot guldet" blivit en enorm succe då folk verkligen fått upp ögonen för damlaget och deras satsning! Det är något uppfriskande med att vara ärlig med att man är favoriter och köra det spåret ALL IN! Så kommersiellt är det inget snack om att detta varit en SUCCE! Det kommersiella kommer bygga damlaget till en stormakt framledes, så det är enormt viktigt!

Sedan kan man spekulera i om kampanjen i sig har påverkade spelarnas prestation negativt i finalspelet, där kan jag inte säga något helt säkert! Kanske var den enorma publiken och orutinen man blev nervösa av och inte en målsättningen guld som man haft sedan dag 1 på försäsongen!? Vem vet! Hade Stalder satt sitt friläge i första minuten hade vi troligen fortfarande firat guldet nu och RESAN MOT GULDET hade varit tidernas framgång 😃 Det är små marginaler!

Man kan tex inte jämföra Campeses LUFTSLOTT med x guld på x år som var helt tagna ur luften med damlagets målsättning, då damerna faktiskt hade material att motsvara målsättningen!

Hur som helst, jag är kluven i frågan och förstår att alla tänker olika!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SnowKing: Det var snack här om att några timråiter har fått hynbris men vad sjutton är då detta?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SnowKing: Brynäs har samlat på sig rutin, men man har inte Luleås vinnarkultur. 4 raka guld vittnar om deras vinnarkultur. Men om Brynäs fortsätter att bli bättre är det ju bara en tidsfråga innnan man tar hem guldet. Dock en stor besvikelse att de höga publiksiffrorna inte höjde lagets prestation.

För ett år sedan omgavs föreningen av våldtäksanklagelser och galningar försökte komma med i styrelsen, nu är det damhockey-publikrekord och en stabil styrelse. Så man gör framsteg på de fronterna.

Förhoppningsvis blir det J18-guld som sätter punkt på säsongen.
Kommentera