Brynäs IF

723316 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2330564

Sv: A propósito de nada
Jugge: Hade BomBom och Columbus ansett att Björks skridskoåkning inte varit tillräckligt bra för spel i NHL/AHL så är jag rätt säker på att dom aldrig skulle ha varit intresserade öht, om den biten nu och i deras ögon skulle vara så avgörande för deras beslut.
Min poäng är ju att även med ett högre tempo i NHL/AHL så borde Björk kunna klara sig bra då det kanske är viktigare med ett bra spelsinne än skridskoåkning i en mindre rink. Hur många stora backar (Chara, Samuelsson) har inte klarat sig utmärkt därborta trots att dom ser ut som glidande skithus när dom rört sig på isen?
Oavsett om det blir något av eller inte så visar det ändå hur märkligt det är att kunniga och erfarna NHL-bedömare har visat intresse för Björk, samtidigt som soffexperter härinne har totalsågat honom vid fotknölarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Roliga exempel du nämner, Chara och Samuelsson (Kjell eller Ulf oklart dock) är typiska exempel som inte skulle klara dagens NHL. Dom verkade under 90-talet då slashingar, hakningar och fasthållningar tilläts. Idag skulle dom sitta i utvisningsbåset hela tiden. Märks att du inte följer NHL så mycket idag. Chara har otroliga problem idag, inte konstigt med tanke på att han är 45 år… Han har väl aldrig slagits så mycket som han gjort de senaste 2 åren…

Men vi kan väl vänta med en slutgiltig bedömning av Björk i NHL efter han fått sitt kontrakt? 😉
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Tycker inte alls det är konstigt med intresse för Björk. Han har växt hela säsongen. I övrigt raljerar du i vanlig ordning. Å Mannberg trampar vatten i MooDoo. Totalt uddlös.
Kommentera