Brynäs IF

724882 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #236272

Sv: Det rör på sig...
70 Rodrigues: Förlåt att jag lägger mig i diskussionen, men jag måste få säga att jag lider med er. Alla helvetes kval. Hoppas verkligen att ni klarar av det här. Ni är riktigt illa ute. Risig ekonomi, de spelare som är något, är lite väl ålderstigna och inte klart med vilka som skall ta över i laget. Nummer 1 i prioritet måste bli att med alla till buds stående medel hänga kvar i ES. Lägg precis allt annat åt sidan och fokusera till 1000% på kvalet. Vinn första matchen mot Linköping är måste,måste,måste.
Om ni förhoppningsvis klarar av att vara kvar i ES satsa då allt på att bygga upp en ny stomme för kommande år (det är f.ö. Brynäs största misstag). Bry er inte om att fundera på slutspel, ta bara en match i taget o bara fokusera på den. Den måste vinnas. Måste, måste. Kan inom parantes säga att det receptet har TIK arbetat efter om som ni vet har det funkat mycket bra där. Egentligen är det en stor skandal att Brynäs av i dag ligger där dom ligger.
För mig är Brynäs mitt andra lag efter Timrå. Det vore verkligen synd o skam om de ramlade ur. Klara er kvar för sjutton! Ja håller ju på er!
Kommentera