Brynäs IF

724882 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #237832

Sv: Johan "Honken" Holmqvist til
Mälarmasen: "I Leksand så finns det något som kallas klubbkänsla..." Skönt att se att det finns drömmare hos alla lag. Det är nog som Einsteinsson slog fast i sitt s.k. jonasjohnsonaxiom: "En hockeyspelares klubbkänsla växer i takt med klubbens betalningsförmåga."

KungMartin: Är något annat elitserielag intresserat av Honken (vilket är troligt) hamnar han inte i Brynäs. Och att Dackell väljer Brynäs när han kommer hem är väl lika troligt som att Jonas Johnson gjorde det när han vände hemåt. Eller Djoos. Eller Christer Olsson. Eller Peter Larsson. Eller Westlund. Eller Micke Lindman. Eller Salming. Eller Sandström. Eller Näslund. Eller Micke Wahlberg. Eller Löfström. Eller Micke Lindholm. Eller Janne Larsson för den delen (han gick till modo om nån minns).

Utslagsfråga: namnge en exbrynäsare som valt Brynäs som förstaklubb efter hemkomst från proffsutflykt. Vinnaren belönas med ett "Åååfaan". Från stenåldern kan jag bidra med Tord Lundström från London Lions och Lill-Prosten från Krefeld. Imponerade, va? Det var i samma veva vi gick över till koppardalern och playboyskor dög som betalningsmedel. Henning kan ju kolla om Honken behöver nya dojor. Vill han ha pengar är det nog bara att lägga ner.

Skulle vi sen få Flygis som sportchef också är det ju bara i linje med allt annat i föreningen just nu. Varför inte göra honom till tränare, marknadschef och kock också så kanske vi har råd att lira med fyra femmor nästa säsong.

Jävlar va less jag blir!!!
Kommentera