Brynäs IF

723333 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2394908

Sv: A propósito de nada
mattiask: Ja. Så är det. Jag vill bara att domarna ska vara konsekventa i sitt dömande. Då hade vi haft några fler PP och kanske fått in en puck eller två. Men de är skickligare än oss, inte tu tal om saken. Och en ganska väntat förlust efter fin poängskörd de senaste omgångarna. Naturligt med en reaktion men det är svårt att ta in för många supportrar. Vila Anders nästa match och låt VV ta spaden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Tror det finns mycket att lära av Färjestads sportcheferi. Alltid massa snack om pengar, men kolla på hur de har värvat från allsvenskan. De fyller ut framåt med Westfält istället för någon egen produkt som inte håller måttet och defensivt hade de självförtroende nog att värva en 30-årig defensiv fysiskt spelande back (Tornberg) som aldrig hade spelat SHL-hockey förut, faktum är att han har spelat mer i div1 än i allsvenskan under sin karriär. Det påminner lite om när Brynäs värvade Öhrstedt. De har tänkt lite utanför ramarna när de har tagit in breddspelare. Jag kan känna att det var slappt av Brynäs att förlänga med spelare som Kvist, Birgersson etc, det var en enkel och bekväm lösning, men inte en bra lösning.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Håller med, vet inte varför jag ens i min vildaste fantasi trodde vi skulle kunna ge dom en match ikväll.
Klasskillnad rakt igenom och vi visat med önskvärd tydlighet varför vi har en bra bit kvar till övre halvan på tabellen.
Tråkig lördag men bara att försöka ladda om för nästa vecka.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
På tisdag är jag på plats i scandinavium, får bedöva mig innan den matchen.....
Kommentera