Brynäs IF

723315 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2395033

Sv: A propósito de nada
Bockensdricka: Ser du matcherna? Lindbäck ska vara en toppmålvakt som tokfloppat så här långt tyvärr, VV kan vi tacka att vi spelar kvar i SHL den här säsongen då han på egen hand vann åtskilliga matcher åt oss förra säsongen, väldigt konstigt att han inte fått chansen fler matcher i år men det kanske ligger något annat bakom, vem vet?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Forsberg 1978: Så Lindbäck har tokfloppat så här långt?? Frågan är om DU ser matcherna… Vilket av målen ikväll tycker du Lindbäck får ta på sig??

Var tveksam om man skulle logga in här ikväll då man visste att gamnackarna skulle ha lekstuga efter en förlust som vanligt. Tråkigt att man hade rätt, jag loggar ut igen..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Forsberg 1978: VV var bra andra halvan ifjol, men han var faktiskt riktigt dålig första halvan och en av orsakerna till att Brynäs torskade många matcher då. Sett över hela säsongen kom han på 12:e plats i målvaktsligan med 90,77%. Vi får se hur han och Lindbäck placerar sig den här säsongen, fortfarande för få matcher spelade för att man ska kunna dra några stora slutsatser kring statistiken. Samtidigt kan räddningsprocent vara lite missvisande eftersom det inte tar hänsyn till om skottet är fri sikt från blå eller friläge.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Forsberg 1978: kommer ni spela Gunde Johanssons fantastiska låt ikväll i arenan. Jag är torpare jag……….
Kommentera