Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2395214

Sv: A propósito de nada
J-S: det är såna som dej som gör att vi harvar i botten jämt.
Kvist....Birgersson och även Olesen är inte SHL spelare.
Konstigt att inte vissa kan se det,även sportchef
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lunkz: Jag tycker det är viktigt att kolla på vad andra klubbar gör bra. Det finns en arrogans och hybris inom Brynäs som gör att man inte tänker utanför ramarna.

Nämnde Westfält och Tornberg innan, men även Björklund är ju intressant att studera. Björklund är alltså en 32-åring som aldrig hade lyckats i SHL och som gör en hel del mål nu. Precis som Karlkvist blev han avskriven som en för dålig skridskoåkare för att lyckas i SHL, men jäklar vad han motbevisar tvivlarna nu.

Lindqvist och Viksten är ju vassa rightare som Färjestad redan hade, men med Björklund fick de en tredje. Dvs fick de bredd där också.

Brynäs borde också ha tagit in en Westfält-typ till fjärdekedjan och scoutat fram allsvenska breddspelare utan att vara besatta av åldern eller ha sån otrolig hybris att man tror att Kvist mfl är på samma nivå som allsvenskans toppskikt.

Att ta in en 30-årig Tornberg som aldrig spelat i SHL och en 32-årig Björklund som aldrig lyckats i SHL, och att dom faktiskt levererar bra spel, är ruggigt imponerande sportcheferi av Färjestad. Där har Alcén mycket att lära.

Brynäs värvade väl bara spelare som Alcén antingen har spelat med eller som Manner hade tränat tidigare, typ. Det är scouting med kikarsikte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lunkz:
Problemet är nog att de kan vara svåra att göra sig av med. Olesen lär nog sitta på en bra lön som han igentligen inte är värd och att någon HA klubb skall ta över den lönen är inte troligt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lunkz: Tack för det , men med ett så ointelligent inlägg så kan jag bara skratta åt det hoppas bara att det var mitt fel att dom vann fyra och hade en oavgjord match innan dagens förlust .
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Dags för Veini nu tycker jag. Oavsett vad man tycker om Lindbäck såhär långt.

Sen finns det lite på marknaden nu, Palmu, Rosdahl Niederbach och säkert fler. Dags för JA att förstärka truppen, vilket jag också tyckte innan kvällens förlust såklart.
Kommentera