Brynäs IF

723250 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2397091

Sv: A propósito de nada
Ständig: Nä, Mattias håller en bra nivå för det mesta, lite överdrivet från min sida att tala om "förpesta".
Gäller mest när han presterar i klass med sitt senaste inlägg där han obegripligt nog föreslår undertecknad som styrande i Brynäs när det tvärtom är andra än jag som ideligen kommer med kritik och goda råd om hur ansvariga borde göra och isf borde vara de mest lämpliga att styra och ställa i föreningen.
Att dessutom avsluta med ett invektiv och direkt propagera för åsiktscensur här på HS, gör ju knappast att han framstår som en skribent med kloka och välunderbyggda inlägg.
Det där med invektiv eller inte har vi dragit massor av gånger härinne.
Soffcoacher är vi alla härinne, en målande beskrivning i stil med "baksätesförare", nån som tror sig gör allt bättre från sin egen position sas.
Tar man en sån sak som "invektiv" så säger väl det mer om den ömfotade och lättkränkte mottagaren än avsändaren. Samma med gamnacke, en målande beskrivning av fans som hänger med huvet och ger upp vid minsta motgång.
Är det ändå inte lite tragikomiskt när personer som gnäller och klagar över värdelösa spelare och tränare, direkt börjar grina och klaga när dom själva blir kallade för gamnackar eller soffcoacher?
Ja, jag säger då det....
Kommentera