Brynäs IF

723277 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2400300

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Så vitt jag vet så har jag inte ifråga satt din lagtillhörighet utan jag uppskattar dina inlägg men vi är alla Brynäsare och säsongen är inte körd utan det är mycket kvar och blir bara less på alla domedagsprofetiorna kval kval kval är bara så jävla tråkigt .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S: jag har inte skrivit en rad om ev kval, beskriver bara vad jag ser…, säger det för 3:e gången ikväll (tror jag); är något bra skriver jag det, dåligt, då kommer jag skiva det.

Som jag även sagt tidigare; vi pratar om spelare i en toppliga i världen där snittlönen är ca 150.000 kr/månad. Fattar inte alla inkl spelarna att med den lönen följer krav och kritik vid dålig prestation.

Gav ett exempel tidigare i veckan där JL (som enligt andra tjänar 300.000.kr/många och säger att de inte var påslagna. Vad fan är det? Säg det till oss supportrar, bibliotekarier, förskollärare mm…

Har DU förståelse för ett sånt resonemang? Isåfall; hur motiverar du det? Primärt inte till mig utan till nämnda yrkesgrupper elller andra som inte har JL:s lön….
Kommentera