Brynäs IF

723318 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2403179

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Sklenicka är riktigt jäkla bra! Brynäs bästa värvning hittills i min bok, med Larsson strax bakom.

Larsson är ju en jätte idag och visar vägen som den ledare han är. Tycker även Scott visar varför han har C’t på bröstet trots att han normalt inte har någon bokstav. Iskall straff, rapp i åkningen och ett jäkla jobb.

Dima bra också och likaså 3:e kedjan även om det gått troll i målskyttet för Olesen. Men Eklind är ju ett monster. Björnen med ungdomarna och helt ok.

Palve kedjan får ju dock underkänt, liksom Hedberg som var en katastrof matchen igenom. Jag fattar inte hur han kan få så mycket istid som han får. Men vad vet jag? Jag är ju bara en soffcoach…

Summa summarum: Riktigt skön krigarseger på bortaplan! Det är den här arbetsnivån laget måste vara på över tid för att vara framgångsrika. Hoppas alla börjar fatta det snart.. Roligt för Lindbäck att få göra en bra match också efter den sista tidens ”turbulens”.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: En underbar seger för alla runt om läget staben och för oss fans En tiggare det likt den förra året ger en trygghet och kul för Anders.
Några i forumet får ju hybris som vanligt medans jag vill se stabilitet över flera matcher innan jag ropar SM guld...Men det värmde gott i Brynäshjärtat;)
Kommentera