Brynäs IF

723269 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2405036

Sv: A propósito de nada
Axle San: såg extremt lite av sista perioden så jag ska ”ligga lågt”…

Lindbäck gav bort 3 poäng mot SAiK enligt han själv så det torde vara ”sanningen” så vi kan slippa älta det IGEN…

Jag såg dock Palmes pojkar-12 miss….suck..

Fram tills dess tyckte jag faktiskt han var bra ( skrev om en av hans uppåkningar, flög fram) och har delvis försvarat honom för jag har tyckt OCH tycker att han har en hög potential.

MEN: dagens misstag och tidigare prestationer plus min nämnda potential visas alldeles för sällan måste han lämna enligt mig. Belastar laget mer än ”belönar”, sorgligt men sant ….

På temat; ”närande och tärande”.

Rögle var överraskande svagt i mina ögon. Vi måste vinna sådana här 6 poängsmatcher mot svagt motstånd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Palve, Kvist, Hedberg, Bergman, Birgersson…
Det är samma spelare som match efter match sticker ut i negativ bemärkelse. Det kan omöjligt kallas slump längre.
Kedjan med Palve (i nuvarande form) tillsammans med Kvist och Birgersson känns som en av de sämsta femmorna som Brynäs mönstrat under 2000-talet.
Efter Palves dundertabbe i kvällens match så trodde man att kanske att även Manners tålamod var slut. Icke!
En stund senare så ser man återigen Palve glida ut för att köra sina obligatoriska sekunder i PP, som om han vore lagets stora stjärna.
Manner! Vakna för i helvete!! Perkele!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: Man brukar ju höra ibland att Palmes anda vilar över Sverige, men jag är nästan säker på att han inte var i Gavlerinken igår iaf 🙂

Däremot var Palve där, som jag tror du menade, och stack ut på en negativt sätt. Med förra säsongens insats i minne så vet man ju att det finns potential i Palve, det är bara att han aldrig visar det längre. Han är vår sämsta forward som jag ser det hittills under säsongen.

Spelare som Birger och Kvist har ju ingen hög högsta nivå, men dom kämpar och sliter åtminstone. Det kan man inte anklaga Palve för.

Jag tycker Rögle uppträdde som ett bottenlag, vi har bara oss själva att skylla att vi inte tar 3p.. Det var väl sämsta hemmamatchen i konkurrens med matchen mot Luleå.
Kommentera