Brynäs IF

723315 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2405055

Sv: A propósito de nada
Honken72: Ja verkligen..Jag hoppas bara att Alcen och Manner med stab inte är lika naiva som många i detta forumet är.
Finns ju vissa som vill sparka Manner osv men det tror jag är helt fel. Vi har fått några fantastiska spelare Sclenicka.kinnvall Johansson men Alcen MÅSTE hitta mer både spets och bredd annars är vi snart därnere med Hv och återigen krisrubriker.
Så jädra synd när det egentligen är något bra på gång.
De andra säsongerna har vi haft trupper för de nedre regionerna och fått kämpa i motvind Idag har vi egentligen trupp för 6-8 plats men nu skjuter vi oss själva i svansen pga för dålig spets nån mer bredd och mv s frågan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63:” Idag har vi egentligen trupp för 6-8 plats men nu skjuter vi oss själva i svansen pga för dålig spets nån mer bredd och mv s frågan.”

Så vi har alltså inte en trupp för plats 6-8
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: ”De andra säsongerna har vi haft trupper för de nedre regionerna och fått kämpa i motvind Idag har vi egentligen trupp för 6-8 plats men nu skjuter vi oss själva i svansen pga för dålig spets nån mer bredd och mv s frågan.”

Så är det.
Matchen igår är ett skolboksexempel på att det saknas spets/bredd. Vid ställningen 1-1 med 10 minuter kvar så är det nästintill ett måste att gå ner på 3 kedjor för att trycka på med de bästa spelarna. Brynäs har inte det materialet. Vi förlorar matchen på att vi behöver spela spelare som Hedberg Kvist Palve och Birgersson, detta bara för att truppen är för tunn.
Med en starkare forwardsuppsättning vinner vi matchen igår. Försvarsspelet var bra, men offensiven orkade inte.
Där har Alcén verkligen något att jobba på.
Kommentera